Grubi:Fitorja e Bdi-se nuk na gezon sepse humben shqiptaret

Bartësi i listës në zonën 1 zgjedhore, Artan Grubi përmes një postimi në rrjetin social ka theksuar se fitorja e BDI-së nuk na gëzon sepse humbën shqiptarët, njofton Tetovasot.

“Me Ali Ahmetin dhe me kombin tim shqiptar deri në fund!

Fitorja e BDI-së nuk na gëzon sepse humbën shqiptarët. Le t’ju shërbejë në nder të gjithëve që ju shërbejnë tendencave shkombëtarizuese dhe tjetërsuese”, shkruan Artan Grubi në Facebook.