Gruevski dorëzon Shpalljen tek komitetet komunale: Të mobilizohemi në mbrotje të Maqedonisë!

Lideri i VMRO-DPMNE, Nikolla Gruevski sonte ka dorëzuar shpalljen deri tek komitetet komunale të partisë në qytete në të gjithë Maqedoninë, i cili kërkoi nga ata që të qëndrojnë në mbrotje të interesave kombëtare të Maqedonisë, transmeton TetovaSot.

Deri më tani, mitingje përpara selisë së partisë ka në Shkup, Manastir, Ohër, Prilep, Kavadar dhe qytete të tjera.

Në Shpalljen ftohen në mitingje të partisë dhe mbështetës në qoftë se Zoran Zaev formon qeveri të re.