Gruevski :Nëse ka dygjuhësi shkojmë në opozitë!

Gruevski per tv Nova ka thene se Nese ka dygjuhesi do te shkojme ne opozite. Pritet te shohim se çfare do te ndodhe me platformen e shqiptareve dhe a do te kete dygjuhesi ne Maqedoni. Me dite te tera populli ne Maqedoni eshte ne pritje per vendosjen e partive politike per formimin e qeverise./antpress