Gruevski takohet me Todorovin pas tentimit për vrasje

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski sot u takua me zyrtarin e lartë të partisë, Nikolla Todorov pas tentimit për atentat ndaj ish ministrit të Shëndetësisë dhe zëvendëskryeministrit

Gruevski sot në konferencë për shtyp theksoi se tentim vrasje ishte mizor dhe as rastësisht e as pa përgatitur, madje ai akuzoi LSDM-në se ata qëndrojnë pas këtij tentimi për vrasje .