Gruevski thotë se Georgievski, Boshkoski dhe Angellov janë bashkëpunëtorë të LSDM-së

 

Lideri i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski, nuk habitet nëse Ljubço Georgievski, Ljube Boshkoski, apo Stojançe Angellov do të bëhen pjesë e qeverisë së re, përcjell Telegrafi Maqedoni.

 

Ai vlerëson se tre kundërshtarët e tij politik janë në shërbim të LSDM-së në pesë apo gjashtë vitet e fundit të zhvillimeve politike në vend.

Sipas tij, roli i tyre është i ndryshëm, edhe si koalicion, por edhe si parti të pavarura që të garojnë për t’i marrë vota OBRM-PDUKM-së.