Grupi Letrar i shkollë së mesme “Arseni Jovkov” organizon aktivitet kushtuar ditës së Alfabetit të gjuhës shqipe

Grupi Letrar i shkollë së mesme “Arseni Jovkov” organizon aktivitet kushtuar ditës së Alfabetit të gjuhës shqipe, me qëllim të kultivimit të vlerave tona kombëtare.

Në kuadër të këtij aktiviteti kemi përfshirë
*Dokumentar;
*Poezi;
*Monolog;
*Këngë (SH.K.A “DUFLLA” dhe grupi folklorik i të rinjëve);
*Valle;
*Prezantimi i krijimtarive letrare të nxënësve të këtij grupi.
Gjithashtu pjesëmarrës i kemi filozofin dhe shkrimtarin Fejzi Bojkun dhe shkrimtaren Lira Bojku.

Aktiviteti është i hapur për të gjithë.
Jeni të mirëseardhur.

Koha: 22.11.2016
Ora: 18:30
Vend organizimi: Qendra Informative Kulturore.