Grushta, shqelma mes maqedonasve në Berlin për shkak të politikës, disa të lënduar (VIDEO)

Dita e Krishtlindjeve maqedonase në Berlin të Gjermanisë, ka përfunduar si mos më keq, për shkak se e gjithë festa është shndërruar në një ring të vërtetë.

Rreth 30 refugjatë kanë filluar të replikojnë për arsye politike lidhur me aktualitetin në Maqedoni, por debati ka avancuar duke mos i kursyer as grushtat dhe sharjet me njëri-tjetrin.

Disa nga të pranishmit kanë marrë lëndimë të rënda dhe janë dërguar për kurim në spital, ndërsa bëhet e ditur se në mesin e të lënduarve ka edhe gra.

You May Like