Halil Xhubran: Jeta nuk është vetëm argëtim

Jeta nuk është vetëm argëtim; Jeta është mallëngjim dhe vendosmëri.

Mençuria nuk qëndron në fjalë, Mençuria është, kuptimi në fjalë.

Madhështia nuk qëndron në të qenurit në pushtet;

Madhështia qëndron në rrefuzimin e pushtetit.”/Antpress

Halil Xhubran