Han i dhuron MPB-së 33 makina terreni

Bashkimi Evropiani i dhuroi MPB-së 33 vetura terreni që do të lehtësojnë menaxhimin e krizës me refugjatë. Gjatë ceremonisë eurokomisari Johanes Han tha se BE do i përdor të gjitha resurset për t’i ndihmuar vendit tonë menaxhimin e kufijve dhe i falënderoi autoritet për kontributin që kanë dhënë në këtë krizë.

“Kjo ndihmë do të ndihmojë përmirësimin e kapaciteteve në luftën kundër tregtisë me njerëz, kontrabandën me emigrantë dhe kalimet ilegale”, tha Han