Hapet në Instagram faqja “Rich kids of Albania”, shikoni jetën luksoze të tyre (Video-Foto)

Kohët e fundit në shumë vende të botës janë hapur faqe të shumta në Instagram, ku fëmijët e pasanikëve tregojnë jetën që bëjnë mes luksit.

Dhe sigurisht, edhe në vendin tonë nuk kishte si të mungonte kjo faqe.

Së fundmi, “Rich kids of Albania” në Instagram ka publikuar foto, video nga makinat luksoze, tufa parash, dhe ora të shtrenjta të fëmijëve pasanik.

01234567891112131415161718