Hapja solemne e zyres noteriale Noter Ermira Mehmeti/foto

Sot ne Shkup ish deputetja e Parlamentit te Maqedonise ka hapur zyren per noteriere. Ermira Mehmeti para nje kohe te shkurter u terhoq teresisht nga politika dhe keshtuka vendosur ti  perksuhtuar teresisht profersionit te saj.

N e hapjen solemne te zyres per noteriere ishin te pranishem personalitete te njohur nga politika, arti dhe kultura si dhe miq dhe te aferm te saj./antpress