Hashim Thaçi: Brezovicën do ta bëjmë atraktive për këtë pjesë të Evropës

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka theksuar se do ta bëjnë Brezovicën atraktive për këtë pjeaë të Evropës, raporton Gazeta Blic. Shënimi i plotë

Ja postimi i plotë i Thaçit:

Pasi që nënshkrova Ligjin për Investime Strategjike, vizitova Brezovicën, margaritarin e Ballkanit.

Kalova ditë të bukur në skijim dhe pata takim pune me stafin e Qendrës së Skijimit.

Jam i përkushtuar që bashkërisht të punojmë, të sjellim investime dhe Qendrën e Skijimit ta bëjmë atraktive për këtë pjesë të Evropës. HTH