Hazbi Lika dhe Fatmir Dehari prezent ne mbledhjen vendimtare te BDI-se/ video

Ka filluar mbledhja Bashkimit demokratik per integrim, mbledhje kjo qe do te jete vendimtare per forimin e qeverise. Ne seline e BDI-se sapo kane hyre edhe Fatmir Dehari dhe Hazbi Lika. Ne media u perfol per pakenaqesit qe kane keta te fundit me partine ne fjale dhe se ata nuk kane qene prezent ne mbledhje te partise.Por ne fakt sot Hazbi Lika dhe Fatmir Dehari  jane prezent per vendimin perfundimtare nga BDi./antpress

https://www.facebook.com/TetovaaSot/videos/1491288197571306/