Hedhet shorti, ja numrat e partive politike kryesore

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka hedhur shortin për renditjen e subjekteve politike për zgjedhjet lokale, ku Partia Demokratike e Kosovës do ta ketë numrin 94, Lëvizja Vetëvendosje numrin 10, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës do ta ketë numrin 50 dhe Lidhja Demokratike e Kosovës do ta ketë numrin 47.