Heq tjegullat e çatisë por ja se çfarë zbulon…

Një burrë vendosi të hiqte tjegullat e çatisë të shtëpisë së tij por ajo se cfarë zbuloi ishte e pa imagjinueshme.

Me një çekiç në dorë ai lëviz disa nga tjegullat dhe brenda poshtë tyre zbuloi qindra zogj të vegjël të fshehur.

Burri ka thënë se shpesh dëgjonte zhurma, por nuk e besonte që në çatinë e shtëpisë së tij do të kishte kaq shumë zogj të vegjël.