Hoda : Të gjithë partitë shqiptare të bëhen bashkë (VIDEO)

Kryetari i OVl-UCK-sl Besim Hoda u shpreh se të gjithë partitë shqiptare të bëhen bashkë.

“Ju pritni që të gabojë Ali Ahmeti dhe ju ta sulmoni, dëshira e shqiptarëve është që ju bashkë me Ali Ahmetin bashkë me Lëvizjen Besa të shkoni bashkarisht bile 18 deputetët në takimet qoftë me VMRO apo LSDM-në” u shpreh Besim Hoda

 

Sponsored by Revcontent

MOS I HUMBISNI