Humb jeten Lady D Ruse

Mbesa e famshme e një prej armiqve më të mëdhenj të Vladimir Putin në Rusi humbi jetën pasi u përplas me makinën e saj BMV.

Diana Lebedeva, gjithashtu e njohur nga mikeshat e saj si Lady D – ishte anëtare e grupit “Rinia e Artë” në Moskë.

19-vjeçarja po udhëtonte me një shoqe në makinën e saj kur humbën kontrollin, dolën nga rruga dhe përfunduan në liqenin Lugano në Zvicër.

Gjyshi i saj, bankieri i pasur Platon Lebedev, 59 vjeç, po vuan dënim me burg  për evazion fiskal.

Heiress Diana Lebedeva - who was known to her friends as Lady D - was a leading member of the Moscow rich setThe vehicle and the bodies were found at the bottom of the lake, according to reports in Switzerland and Russia