I blen qenit tetë Iphon 7s

Coco mund të jetë qeni më i llastuar në të gjithë botën.

Kafsha e rracës Alaskan Malamute ka marrë si dhuratë nga padroni i tij i përkushtuar tetë telefona iPhone 7s – djali i vetëm i burrit më të pasur në Kinë Wang Jianli, sipas mediave vendase.

Fotot e postuara online tregojnë qenin me fat pranë kutive që mendohet të përmbajnë smartphonat me vlerë 800 paund secili.

Pronari i Coco, Wang Sicong, 28 vjeç, është arsimuar në Kolegjin Ëinchester dhe ka një pasuri prej 430 milionë paund.

3895077E00000578-3796892-They_are_all_mine_Pictures_of_the_dog_and_her_phones_have_attrac-a-4_1474301557815