I dashuri flinte, ja veprimi i çmendur që bën kjo vajzë (VIDEO)

I dashuri i saj po flinte, ndërsa ajo ka menduar që të bëjë një ‘çmenduri’.

Ajo ka marrë 8,000 shakshka dhe i ka lidhur bashkë, duke i vendosur përreth të dashurit të saj që ishte duke fjetur.

Më pas ka ndezur fitilin shkaktuar kështu krisma e shumë tym.

I dashuri i saj zgjohet nga gjumi, por nuk bëhet nervoz, e duke qeshur pyet, “Çfarë dreqin po ndodh?”.

Video është postuar në postuar në rrjetet sociale pak muaj më parë dhe është kthyer në ‘virale’.