I ftohti siberian godet vendin, përgatituni për temperatura nën 0 mbrëmjen e Vitit të Ri

I ftohti siberian godet vendin, përgatituni për temperatura nën 0 mbrëmjen e Vitit të Ri

Mos kini merak sepse ditet e fundit te vitit dhe mbremja e nderrimit te viteve nuk do te sjelle shira, por do te rikthehet i ftohti siberian. Metereologet parashikojne qe temperaturat ne te gjithe vendin do te jene nen 0.