I kalon sipër partneres lë me gojë hapur partneren

Ai ka rrëmbyer medalje ari në Lojërat Olimpike dhe në kampionate botërore me aftësitë e tij mahnitëse për kërcim për së gjati.

Por këtë të premte në mbrëmjen e “Strictly Come Dancing”, Greg Rutherford ka lënë me gojë hapur jurinë e konkursit televiz kur i kaloi sipër partneres së tij në kërcim, Natalie Lowe.

Performanca e tij e cila u vlerësua me 27 pikë, vjen vetëm pak kohë pasi ai “kërcënoi” se do të largohej nga shfaqja pasi mendonte se nuk ishte në nivelin e konkurrentëve të tjerë.

5y6657578