I keqësohet gjendja shëndetësore të akuzuarit nga grupi “Kumanova”

Keqtrajtimi i të akuzuarave nga “Grupi Kumanova” po vazhdon edhe sot. Indeksonline mëson se njëri nga të arrestuarit e këtij rasti ishte në gjendje jo të mirë shëndetësore.

Është dashur dy herë të intervenoj auto-ambulanca përshkak të shëndetit të lig dhe të njëjtit i mohohet dërgimi ne spital”, ka thënë njëri prej familjarëve. Derisa, ai thotë se, kishin sugjeruar autoritetet e drejtësisë në Maqedoni që i njëjti të dërgohet tek mjeku në burgun e Shutkës.