I kërkoi foto teksa lahej në dush, ja çfarë i dërgon ajo

Një 16 vjeçare amerikane ishte duke hyrë për të bërë një dush kur papritur i erdhi një mesazh nga një person i panjohur.

Ajo nuk ka dashur të flasë dhe i ka thënë ta lërë të qetë, sepse ishte në banjë.

Në atë moment, ai i kërkoi një fotografi, pikërisht nga vendi ku ndodhej dhe e zhveshur.

Ajo iu përgjigj mesazhit të tij me fotografi por ajo se çfarë i dërgoi ishte një foto ndryshe nga ajo se çfarë priste ai.

Ajo e postoi bisedën në rrjetet sociale dhe përgjigjia e saj mori mjaft pëlqime dhe komente.

i-kerkoi-nje-fotografi-nga-dushi-shikoni-cfare-i-ktheu-ajo-prapa-foto-2