I pabesueshëm ndryshimi drastik i këngëtares shqiptare nga Kosova

Këngëtarja nga Kosova, Linda Halimi, e cila prej një kohe të gjatë ka vazhduar karrierën në SHBA, ka humbur nga syri i publikut.

Ajo tashmë po vazhdon të merret me palestër dhe është motiv për shumë femra që duan të humbin peshë.

Ajo në “Instagram” sot ka kujtuar kohën kur ka qenë pak mbipeshë dhe ka shkruar sa të vështirë e ka pasur të vijë në këto linja perfekte që ka tani.