I pastrehu, i quajtur si “njeriu më i pa pastër në Evropë” ka vdekur në gjendje të tmerrshme (Foto/Video)

Njeriu i pastrehë, i njohur si “njeriu më i pa pastër në Evropë” ka vdekur në një fermë të braktisur, ku flinte i mbuluar me hi pasi kishte djegur të gjitha pasuritë e tij.
Ludvik Dolezal, 60 vjeçar, pësoi një gjendje psikologjike që e bëri atë të djegë çdo gjë që ai kishte në duar dhe përfundoi duke fjetur i mbuluar me hi.

Ai jetoi në një fermë të braktisur në Skrivani, të Republikës Çeke dhe kishte djegur gjithçka e pastaj ishte mbuluar me hi dhe e kishte përlyer lëkurën e tij, transmeton lajmi.net

Hiri e bëri bëri lëkurën e tij të marrë ngjyrë krejtësisht tjetër. Zjarrëfikësit ishin thirrur shpesh për të shuar flakët që ai i kishte filluar, por ai veti asnjëherë nuk ishte lënduar nga zjarret e tij.

3b9befd800000578-4063894-image-a-15_1482586402896

Dolezal tani ka vdekur në gjendje të mjerueshme./Lajmi.net/