I thanë që priste vajzë, por … ndodh befasia! Ja çfarë bën nëna

Disa zgjedhin që ta zbulojnë seksin e fëmijës, ndërsa të tjerë dëshirojnë që të jetë suprizë.
Por kur të thonë se pret djalë ose vajzë, sigurisht që gjërat ndryshojnë dhe ke bërë plane e je përgatitur për ardhjen e tij/saj në botë.
Megjithatë, kjo nuk vlen për këtë nënë të re, e cila shpenzoi me qindra për të rregulluar dhomën e vajzës së saj të vogël, ashtu sikurse edhe për veshjet.
Katie Ingram ishte e bindur që priste një vajzë, të cilën do ta quante Poppy. Dhe këtë ia konfirmuan edhe 4 ekot që bëri, në Spanjë e në Britani.
Ndaj nuk është aspak habi që ajo shtangu kur infermierja e uroi për foshnjen që solli në jetë më 16 Dhjetor, një djalë.
Katie e quajti të voglin Teddy dhe veshjet që kishte blerë për vajzën i dhuroi.