Ide gjeniale për të përdorur një pirun

Piruni i cili ndodhet çdo ditë në tavolinat tona na shërben për të ngrënë dhe është i pazëvendësueshëm.

Përveçëse për të ngrënë ka dhe mënyra të tjera përdorimi.

Kjo video na tregon se si mund ta përdorim pirunin në  kuzhinën tonë.