In memoriam:Rashit Muharemi

IN MEMORIAM: Rashit Muharemi

KF Shkëndija sot ka humbur një anëtar të rëndësishëm të saj, pasi ka ndëruar jetë vozitësi i klubit, Rashit Muharemi.
Shkëndija shpreh ngushllimet më të sinqerta për familjen e të ndjerit, duke qëndruar bashkë me ta në këto momente të humbjes dhe dhimbjes së madhe.
Varrimi i të ndjerit bëhet të enjten në varezat e fshatit Trebosh.