Incident në Shkup, demolohet shtabi i LSDM-se (FOTO)

Pesona të panjohur parmbrëmë kanë thyer xhamat dhe kanë demoluar shtabin e LSDM në një zonë të Shkupit. Kryetari i LSDM në komunën Qendër, Sasha Bogdanoviq tha se dënojnë ashpër incidentin që sipas tij është akt qyqar. “Askush nuk i frikësohet këtyre akteve qyqare,  ndërsa shtabi do të vazhdojë të funksionojë”, theksoi Bogdanoviq. Incidenti është paraqitur në polici.

shtablsdm3 shtablsm2 shtab lsdm