Interesante, ja si punon zemra gjatë kërkesës për martese?

Nëse pyesni përse shumica e meshkujve i shmangen pyetjes më romantike në jetë, përgjigjja është kjo! Nuk e kanë lehtë, kuptojini…

“Si t’ia bëj nëse më refuzon? Si t’ia bëj nëse e djallos? Si t’ia bëj nëse hutohem dhe bëj gabime?”

Derisa këto pyetje i vlojnë në kokë, zemra e tyre punon sikur të vozitësh veturën 300 km në orë! – transmeton Telegrafi.

Nga perspektiva e vëzhguesit kjo duket lehtë: Ulesh në gjunjë, e pyet dhe e gjitha përfundon kështu. Për organizmin kjo është jashtëzakonisht pyetje stresuese…

Nuk është lehtë të presësh përgjigjen dhe të kesh pasiguri.

Pra, vajza, mos i mundoni shumë duke hamendur.

Kështu punon zemra gjatë kërkesës për t’ju fejuar!