IPKO Kosovë bllokon portalet informative ?!

Sic meson antpress.mk Kompania e Telefonise dhe internetit IPKO ne Kosove ,per disa ore te tera sot ka bllokuar portalet informative.Te gjithe abonentet te cilet jane klient te kesaj kompanie nuk kan pas qasje deri tek portalet te cilat operojne ne Kosove,nga kompania IPKO e kan kofirmuar lajmin duke aluduar ne nje problem teknik./www.antpress.mk

Përdoruesit e internetit në Kosovë sot e kanë pasur të vështirë të vizitojnë shumë prej ueb-sajteve të preferuara të tyre.

Për shkak të problemeve të operatorëve të internetit, mediat vendase nuk kanë arritur të hapen në pajisjet e shumë përdoruesve.