Isa Mustafa: Ia hapëm dyert Kosovës në botë, pas shumë vitesh.

Na mirëpritën në SHBA, në Gjermani, në Mbretërinë e Bashkuar, në Francë, në vendet tjera të BE-së dhe më gjerë.

Morëm vlerësimet më të larta nga Fondi Monetar Ndërkombëtar dhe Banka Botërore.

Morëm Çmim si “Qeveria më e mirë në Evropën Juglindore” në Forumin Botëror të Investitorëve.

Koalicioni LDK, AKR, Alternativa… me kryeministër Avdullah Hotin, garanton fuqizimin e mëtejmë të imazhit të Kosovës në botë dhe orientimin euroatlantik të shtetit tonë