Ish-kuzhinieri: Kjo është menuja sekrete e Mbretëreshës Elizabetë

Ish-kuzhinieri: Kjo është menuja sekrete e Mbretëreshës Elizabetë

Në Pallatin e Buckinghamit asnjë gjellë nuk guxon të gatuhet me hudhër, – thotë John Higgins.

Por çfarë tjetër mungon në menu?

Orizi, patatja dhe makarona kurrë nuk janë në menu kur Mbretëresha darkon e vetme.

Ish-kuzhinieri i saj personal Darren Mcgrady thotë që është “rregull niveli i ulët i hidrokarbureve” pjesë e dietës së Mbretëreshës.

Ndërsa kur Mbretëresha Elizabetë ha sanduiçë, korja e bukës duhet gjithmonë të jetë e prerë.

Megjithatë, edhe Mbretëresha Elizabetë kënaqet me disa ëmbëlsira.