Ish-mbrojtësi i Barceonës në mesin e 22 të dënuarve për trafikim droge

Ish-mbrojtësi i Barcelonës, Rafael Marquez është në mesin e 22 të dënuarve nga SHBA për trafikim droge
Kapiteni i Meksikës dhe ish-mbrojtësi i Barcelonës, Rafael Marquez është përfshirë në një skandal në SHBA, ku është dënuar për përfshirje në shpëlarje parash dhe trafikim droge.

Marquez ka qenë në mesin e 22 personave të dënuar, shkruan Daily Mail.

Por kjo nuk është e gjitha, pasi është paralajmëruar se do të dënohen edhe 43 entitete në Meksikë, përfshirë një ekip futbolli dhe një kazino.