Ivanov ne takim me Ali Ahmetin

Si pjesë e konsultimeve me partitë politike për gjendjen aktuale politike në Maqedoni dhe formimin e Qeverisë së re,  presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorge Ivanov mban takim me liderin e BDI-së, Ali Ahmeti.

Ivanov paraprakisht pati takime të ndara me udhëheqësitë e Besës dhe Aleancës për Shqiptarët. Liderët e Besës dhe të Aleancës për Shqiptarët, Bilall Kasami dhe Zijadin Sela, pas bisedave me Ivanovin  nuk dhanë deklarata për mediat