Ivanov sot do të fillojë konsultime me partitë politike

Kryetari i Republikës së Maqedonisë sot do të realizojë takime të ndara me partitë politike, ku do të bisedohet për gjendjen politike aktuale, konfirmuan për AIM nga kabineti i Ivanovit,

‘Konsultimet me partitë politike parlamentare pasojnë pas takimit me kryetarin Ivanov dhe me kryetarin e Gjykatës Kushtetuese Nikolla Ivanovski dhe takimit me euroambasadorin Zhbogar’, thonë nga kabineti i kryetarit.

Ivanov ka deklaruar dje se nuk do ta shkelë kushtetutën dhe se do të veprojë sipas dispozitave ligjore.