Ivanovi e ka pranuar shkresën e Talat Xhaferit për shumicën parlamentare

Kabineti i Kryetarit të shtetit, Gjorge Ivanov, konfirmon pranimin e njoftimit zyrtar nga Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, për formimin e shumicës parlamentare
Sipas AIM-së, kabineti bën të ditur se Kryetari Gjorge Ivanov do të veprojë në pajtueshmëri të plotë me Kushtetutën e Maqedonisë dhe praktikës së mëhershme.