Ja arsyet pse dikush bie në dashuri me ju

Dashuria është shumë gjëra: flutura në stomak dhe të qeshura, lumturi dhe mbështetje, përkushtim dhe shoqëria më e mirë.

Por nuk është e lehtë për tu gjetur.

Si dhe pse dy njerëz janë përputhen? Studimet psikologjike ndër vite të përmbledhura në një artikull të shkruar nga Drake Baer për Tech Insider tregojnë 12 arsye suprizuese pse dikush mund të bie në dashuri me ju:

1-Nëse kujdeseni për mjedisin

2-Nëse bëni të “vështirën”/ “vështirin”

3-Nëse shfaqni shprehjet e duhura të fytyrës

4-Nëse keni një pamje mjaftueshëm të ngjashme me partnerin e tyre aktual ose të mëparshëm

5-Nëse përdorni shumë gjeste duarsh

6-Nëse jeni shumë shumë të ngjashëm me to

7-Nëse shihni njëri tjetrin në sy për dy minuta

8-Nëse i përgjigjeni ofertave të tyre për vëmendje dhe ata bëjnë të njëjtën gjë për ju

9-Nëse keni aromën e duhur

10-Nëse dukeni si prindi i tyre i seksit të kundërt

11-Nëse kujdeseni për qentë

12-Nëse jeni në njëjtin nivel të bukur me ta, ose më pak të bukur krahasuar me ta