Ja çfarë bën Januzaj për Ramazan

 

Adnan Januzajn, Luke Shaw dhe Bojan Krkicin, fillimi i muajit të Ramazanit i ka gjetur në Dubai.

Të tre këta janë fotografuar të veshur me mantele të bardha

Januazj ka zgjedhur Dubain për të pushuar, derisa të vendoset e ardhmja e tij.

Ai edicionin e fundit ka qenë i huazuar te Sunderland, ndërsa vështirë të besohet se Jose Mourinho do t’ia bëjë një vend në ekipin e tij te Manchester United.

ad1