Ja çfarë i lë pa frymë gjermanët kur vijnë në Shqipëri

Shqipëria ka një bregdet të mrekullueshëm.

Edhe pse rrjetet sociale janë të mbushur me ankesa për çmimet apo cilësinë e ujit, sërish turistët që po mbushin Shqipërinë janë të shumtë.Nëse u hedh një sy mediave gjermane, e kupton që fiksimi i tyre mbeten Alpet e Shqipërisë.

Këtë herë rrjeti MDR ka përgatitur një reportazh për këto zona akoma të virgjëra.

Qindra e mijëra gjermanë vërshojnë çdo vit për të shijuar bukuritë e natyrës, mikpritjen, ushqimet dhe zakonet tradicionale.

Por mbi të gjitha ata vijnë për të shijuar ecjen në male.

Më sipër një galeri e përgatitur nga MDR.