Ja çfarë ka organizuar Prishtina për nëntë vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Komuna e Prishtinës ka ndarë buxhetin e saj për të shënuar nëntë vjetorin e Pavarësisë së Kosovës.

Për nder të nëntë vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Komuna e Prishtinës  ka organizuar një sërë aktivitetesh të cilat janë të publikuara në listën e më poshtme:

Teatri Dodona 16 shkurt  ora: 12:00 – 13:12

•    12:00 – 12:13       QKF Ambasadorët VIDEO dhe Urime
•    12:15 – 12:27       QKF Kori
•    12:30 – 12:37       Kori Attacca
•    12:40 – 12:45       Kori “Lira”
•    12:47 – 12:54       Kori “ Nexhmije Pagarusha”
•    13:00 – 13:10       AKV-Miantori
•    13:10 – 13:12       QKF    valle

Koncert i organizuar nga Festivalet 
Vendi: Filharmonia e Kosovës; ora: 19:30 – 20:30

Teatri “Dodona”   16 Shkurt 2017  ora:  19:30
Emri i shfaqjes: “Lusi në qiell”
Regjia: Shkurte Aliu; Autori i drames; Tony Layton

Biblioteka “Hivzi Sulejmani” 16 shkurt 2017  ora: 11:00 – 12:40

•    11:00 – 11:07        Ceremomia e Pranim dorëzimit të Librave – donacion nga ASHAK
•    11:10 – 11:13        Luela & Riola Krasniqi kënga  “Pavarësia”
•    11:15 – 11:30        Ars Albanica    Shyqeri Nimani,  Muhamer Ibrahimi disajner i Flamurit
•    11:35 – 11:50        Karvani i Shkrimtarëve
•    11:55 – 12:00        Studio Mjellmat
•    12:05 – 12:10        Lyra Hoxha – poete e re
•    12:15 – 12:20        Studio Mjellmat
•    12:25 – 12:30        Grupi “Xixëllonjat” kënga  “Lulëkuqja”
•    12:35 – 12:40        Grupi “Xixëllonjat” kënga “Pavarësia”
The Human Scale – Premierë  16 shkurt 2017
Vendi: Qendra multimedia, ora: 17:00 – 19:00
ECOciety në bashkëpunim me Qendrën Multimedia

Teatri Dodona 17 shkurt  ora: 11:00  – 13:10

•    11:00 – 11:20      SH.K.A. Qamili i vogël
•    11:25 – 11:30      Koncert me harkorë
•    11:35 – 11:55      Safete Rugova – poezi
•    12:00 – 12:05      Harkorët
•    12:10 – 12;15      Afrim Kasapolli – poezi
•    12:20 – 12:40      Safete Rugova – poezi
•    12:45 – 12:55      Harkoret 20’
•    13:00 – 13:10      SHKA  Bajram Curri

Biblioteka “ Hivzi Sulejmani” 17 shkurt  2017 ora 11:00 – 18:00

•    11:00 – 11:20     Bajram Morina  Ekspozitë – pikturë
•    11:25 – 11:30     Trio flautash 20 ‘
•    11:35 – 11:40     Shkolla Vihuela /8 kitarist/
•    11:45 – 11:55     Trio flauta
•    12:00 – 12:10     Ojq “Dita”   Sfilatë me veshje Kombetare
•    12:20 – 12:30     SH.K.A.S GERCEK Valle
•    12:35 – 12:45     Sh.K.A  “Prishtina”  valle
•    16:00 – 16:20     Promovimi i librit “Muzikë Shqipëtare” nga kompozitori Mendi  Mengjiqi dhe Vlora Baruti
•    16:25 – 16:40     “Biblioteka përkujtimore”
•    16:45 – 18:00     Lojë Teatri ( moshat 11 – 15 vj.) Lulzim Bucolli