Ja cilat gjëra nuk duhet ti beni naten e vitit te ri

Nuk eshte mire te mos urohet viti i ri miqve

Mo merni para hua as me 31 dhjetor dhe 1 janar, kjo do te thote se 12 muaj do te keni probleme financiare.

-Никако не треба да се изнесува ништо од дома на 1. јануари. Ништо значи апсолутно ништо! Ова важи и за ѓубре.Mos nxjerni asgje jashta nga shtepia me date 1 janare.Kjo vlen edhe per mbeturinat

Personi i pare qe do te hyje ne shtepi pas ores 12 nuk duhet te jete femer.

-Работа не се склопува на 1 јануари – тоа значи нема да е успешна

.Nuk duhet te lahen veshje te brendhsme me 1 janare