Ja çka tha Ali Ahmeti pas bisedimeve maraton në selinë e BDI-së (VIDEO)

Ali Ahmeti pas daljes nga selia nuk ka dashur të komentojë në lidhje me vendimin e kryesisë së BDI-së.

Ndryshe sonte i skadoi edhe afati mandatarit Nikolla Gruevski për formimin e shumicës në parlement dhe krijimin e Qeverisë së re.
“Nuk kemi vendos ende në lidhje nga pesë opsionet që BDI-ja i ka shtruar në tavolinën e kryesisë, dhe se do të vazhdojë debati në lidhje me pikat edhe në ditët në vazhdim”, theksoi Osmani para selisë së BDI-së.