Ja çka tha Gruevski pas daljes nga Gjykata Themelore

Kryeministri Nikolla Gruevski, ka thënë se ai është paraqitur në seancën e caktuar, mirëpo ka shtuar se kjo as që i ka ngjasuar një seancë gjyqësore, por më tepër ka ngjasuar në teatër.

Gruevski pas kësaj u larguar, ndërsa avokati i tij Nikolla Dodevski poashtu tha se është i habitur nga sjella e PSP-së dhe obstruksioneve të kësaj prokurorie.

Seanca kryesore shqyrtuese është anuluar, ndërsa gjykatësja paralajëm roj se lëndën do të ja transferoj Këshillit të Prokurorëve.