Ja çka thotë Abdilaqim Ademi për ministrat dhe zv/kryeministrat e rinj

Pasi mbreme i zyrtarizoi ministrat dhe zëvendëskryeministrat e rinj, lideri i BDi-së, Ali Ahmeti, menjëherë ka ardhur urimi i parë nga Abdilaqim Ademi, sekretar i përgjithshëm i BDI-së dhe ish-ministër i Arsimit

“Urime Zëvendeskryeministrave dhe Ministrave të emëruar nga BDI-ja. Dalshi faqebardhë!”, shkruan Ademi.