Ja çka thotë BDI-ja për vrasjen makabre të Hazbi Idrizit

 

BDI është tronditur sot thellë nga lajmi për vrasjen e anëtarit të familjes sonë dhe Kryetarit të Komunës së Bogovinës z. Hazbi Idrizi gjatë kryerjes së punës së tij zyrtare në shërbim të qytetarëve.

Zemrat  dhe mendjet tona në këto momente të rënda  janë me familjarët dhe dashamirët e z. Hazbi Idrizi.

Ftojmë institucionet të zbardhin motivet për këtë vrasje makabre e cila ka qenë paprovokuar në asnjë mënyrë.

Të qoftë i lehtë dheu Hazbi!