Ja dhe bartesit e listave te BDI-se

Bashkimi Demokratik për Integrim ka përcaktuar bartësit e listave të kandidatëve për deputetë në zgjedhjet e parakohshme të 11 dhjetorit.Në njësinë zgjedhore numër 1, bartës liste do të jetë deputeti Artan Grubi; në njësinë zgjedhore 2, bartës liste do të jetë Ejup Halimi; në njësinë zgjedhore 3, bartës liste do të jetë Nafi Durmishi; Artin Spahiu do të jetë në njësinë zgjedhore numër 4; Agim Shaqiri do të jetë në njësinë numër 5 dhe kryetri i BDI-së, Ali Ahmeti do ta kryesojë listën për njësinë numër 6.