Ja dhe bora e parë në Maqedoni

Mbrëme ka pasur ulje te temperaturave ne gjithe vendin.Në viset e ulta ka pasur reshje shiu ndërsa në ato malore ka pasur reshje bore.Kësht edhe Kodra e diellit në Tetove u mbulua me borën e parë./antpress