Ja dhe tubimet e partive politike per sot

Bashkimi Demokratik për Integrim do të jetë me tubim elektoral në Manastir dhe Prespë ndërsa në mesditë do të mbahet një panel diskutimi për ekonominë.

Partia Demokratike Shqiptare do të mbajë takime me banorët e fshatrave të komunës së Bogovinës dhe në fund do të mbahet tubim qendrorë në fshatin e Bogovinës.

‘Aleanca për Shqiptar’ do të mbajë tubim në Butel dhe në Tearcë.

‘Rilindje me Besë’ do të mbajë takim me banorët e komunës së Sarajit ndërsa tubim qendror do të mbahet në Saraj.