Ja fjalet e fundit te pilotit nga avioni qe u rrezua

Piloti nga avioni qe e rrezua ku humben jeten 76 persona, fjelet e fundit qe i tha ishin se nuk avioni nuk ka karburant, ka probleme dhe duhet te bejne ulje e menjehershme;

Keto jane videot nga kutia e zeze